Tällä sivulla esitellään Yrittäjä kuntoon! -hyvinvointi- ja verkostoitumistapahtumaan mukaan lähteneet upeat yrittäjät, jotka omalla talkootyöllään mahdollistavat tämän tapahtuman toteuttamisen. Lämmin kiitos jokaiselle!

Antti Nevalainen, Valmento Oy

Valmento Oy:n valmentaja ja toimitusjohtaja Antti Nevalainen luennoi Yrittäjä kuntoon! -tapahtumassa niin liiketoiminnan ja talouden kehittämisestä kuin myös positiivisen ajattelun sekä positiivisten ihmisten merkityksestä mielelle ja toimintatapoihin.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Kiitetty kouluttaja ja Menestyvä johtaja -kilpailussakin palkittu Antti kertoo: ”Kehittämälläni konseptilla olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa.”

Lisää Valmennosta ja Antista: valmento.fi

Antti Nevalainen, Valmento Oy
Valmento, logo
Marjaliisa Majavesi, Avartamo
Avartamo, logo

Marjaliisa Majavesi, Avartamo

Marjaliisan workshop Pysähdy ja palaudu -läsnäoloharjoituksia arkeen löytyy lauantaiaamupäivän Stressinhallinta -pajasta.

”Olen Marjaliisa Majavesi, logoterapeutti LIF® ja mindfulness-ohjaaja CFM®, yritykseni on Avartamo. Olen vuodesta 2011 asti tukenut asiakkaitani stressinhallinnassa, muutoksissa ja muissa elämän haasteissa. Missioni on auttaa kanssaihmisiä irti suorittamisesta, kohti lempeämpää arkea, omien arvojen toteuttamista, elämäniloa ja merkitystä.

Taustallani on oma kokemus sairastumisesta burnoutiin yli kymmenen vuotta sitten, jolloin löysin toipumiseen tueksi maanläheisen logofilosofian ja mindfulnessin. Omakohtainen kokemus näiden yhteisvaikutuksesta ja voimasta elämän haasteissa vei minut opiskelemaan alaa arvaamatta ollenkaan, että se johtaisi tähän, tukemaan työkseni ihmisiä elämän haasteissa.

Tarjoan sekä yksityisohjausta että stressinhallinnan avoimia ryhmiä ja kursseja pk-seudulla. Tilauksesta myös yrityksille ja yhteisöille, omaan kokemusta myös erityisryhmien ohjaamisesta ja vapaaehtoistyöstä.

Osallistun yrittäjäkuntoon.fi-talkoisiin rakkaudesta lajiin ja yrittäjien jaksamiseen!”

Lisää Marjaliisasta ja Avartamosta: avartamo.fi

Tuuli Kassila, Aurinkotuuli Oy

Riittävä palautumisaika ja lepo ovat tärkeimpiä hyvinvoinnin kulmakiviä. Yrittäjä kuitenkin helposti tinkii ja oikoo mutkia näissä kohdin, joten aihe on siksi ehdoton osa tapahtumaamme. Tuuli Kassila luennoi meille sunnuntaina 17.5. riittävän unen, levon ja palautumisen merkityksestä.

”Jos sinusta tuntuu, että olet aina väsynyt, eikä virta vaan yksinkertaisesti riitä arjen pyörittämiseen, Aurinkotuulin Tuuli Kassila auttaa sinua selättämään väsymyksen ja tuo eväitä hyvään arkeen. Tuulin tuella löydät levollisen unen, sekä saat vinkkejä terveyttä edistävään palautumiseen, terveelliseen ravintoon sekä hyvää oloa edistävään liikuntaan.

Väsymystä voidaan myös lähteä purkamaan tutkimalla kuormituksen ja palautumisen tasapainoa sekä unen laatua ja riittävyyttä Firstbeat Hyvinvointianalyysin kautta. Se on sykevälivaihteluun perustuva mittaus, joka kertoo kuinka kehosi reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen mittaus kuvaa yksilöllisesti hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat ja auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla.

Analyysin pohjalta löydetään ne hetket vuorokaudesta, jolloin kehosi kerää voimavaroja. Niitä toistamalla vahvistetaan palautumista. Hyvinvointianalyysi arvioi myös unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman unen ja palautumisen saavuttamiseksi. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointia merkittävästi, opit hallitsemaan stressiä ja palautumaan paremmin.

Lisää elämää vuosiin ja virtaa arkeen!”

Lisää Tuulista ja Aurinkotuulesta: aurinkotuuli.fi

Tuuli Kassila, Aurinkotuuli Oy
Aurinkotuuli, logo
Elina Jaakkola
Lanterra, logo

Elina Jaakkola, Lanterra

Elinan Työnohjaus avuksi kehittämiseen -luento on osa lauantain aamupäivän teemaa Liiketoiminnan ja talouden kehittäminen & johtamistaidot. Lisäksi Elina johdattaa meidät sunnuntaina luonnon helmaan Metsämieli-retkelle.

”Olen Elina Jaakkola, entinen kunnan virkamies, nykyinen yrittäjä. Yritystoimintani ja mielenkiintoni keskiössä on työ, hyvinvointi ja hyvinvointi työssä. Asumme ja yritämme maatilalla, joka ympäristöineen tarjoaa viihtyisät puitteet luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäville hyvinvointitapahtumille. Tyhy-tapahtumat rakennetaan asiakkaan toiveen mukaisesti eri elementeistä, esim. hyvinvointiin liittyvästä luennosta tai koulutusosuudesta, elämyksellisestä Metsämieli-retkestä läheisellä luontopolulla sekä avotulilla valmistetusta herkullisesta ateriasta tunnelmallisessa maisemakodassa.

Työhyvinvointitapahtumien lisäksi palveluihini kuuluu työnohjaus, joka on tehokas ja tuloksellinen työkalu työn solmujen avaamiseen, työn ja työhön liittyvien ajatusten jäsentämiseen, työilmapiirin kohentamiseen sekä työn kehittämiseen. Usein asiakkaani haluavat tulla meille Simulan tilalle työnohjaustapaamisiin. Toki työnohjaus voidaan toteuttaa hyvin myös asiakkaan tiloissa. Minulta on tilattu jonkin verran myös työhyvinvointiin liittyviä luentoja, joita mielelläni pidänkin.

Nykyinen työni on vaihtelevaa, monipuolista, antoisaa ja inspiroivaa. Nautin, kun asiakkaani saavat arkityöhönsä elämänlaatua parantavia positiivisia ja merkityksellisiä kokemuksia.”

Lisää Elinasta ja Lanterran palveluista: lanterra.fi

Jari Moisio, Avantium Partner

Olen Jari Moisio ja spurttaan jo kolmatta vuosikymmentä yritysmaailman parissa uudistaen organisaatioiden asiakaskokemusta johtamisen ja digitalisaation avulla. Olen sparrannut niin yritysten johtohenkilöitä kuin tiimejä viestimään, kehittänyt digityökaluja tiedonkulkuun valmentamalla yrityksiä käyttämään tietoa tehokkaammin ja tuottavammin liiketoiminnassa. Kaiken keskiössä on johtaminen.

Käytännönläheinen tekeminen ruohonjuuritasolla on saanut paljon kiitosta.

Yrittäjä kuntoon! -tapahtumassa pidän workshopin itsensä johtamisesta ja tarkemmin siihen olennaisesti liittyvästä seikasta ”ajanhallinta osana yrittäjän tehokkuutta”. Tunnistatko jo nyt haasteita arjen pyörittämisessä ja tuntien riittämättömyydessä?

Yksinkertaisia ja helppoja keinoja yhdessä työstäen ja pohtien. Rennosti.

Lisää Jarista ja Avantium Partnerista: avantium.fi

Jari Moisio, Avantium Partner
Avantium Partner, logo
Paula Vaara, Paulantaiga

Paula Vaara, PaulanTaiga

Olen Paula, ”apteekkitäti” ja sivutoiminen T:mi PaulanTaiga yrittäjä, rohkelikko, jonka lempilause on, ettei mikään ole mahdotonta ja sattumia ei ole. Niinpä elämässä onkin tehty jos jonkinlaista työtä ja opiskeltu. Yrittäjän polulla on koettu kaikki mitä voi ylipäätään kokea, joten tiedän kyllä mistä puhutaan, kun puhutaan stressistä ja siitä, kun seinä nousee vastaan eikä näe polkua eteenpäin. Tiedän mitä tapahtuu, kun yrittäjän elämässä perhe elämä hajoaa ja saat koota palapelin uudelleen kasaan.

T:mi PaulanTaigan yrittäjänä tarjoan asiakkaille pääasiassa hyvinvointia sekä rentoutusta mielelle ja keholle. Jalkojenhoidot teen pääsääntöisesti kotikäyntinä ja voipa minut tilata myös erilaisiin tapahtumiin tekemään pika päänhierontaa tai ohjattua rentoutusharjoitusta.

Mitäpä sitten vapaa-ajalla touhuilen: lenkkeilen mielelläni, kudon, luen ja ehdottomasti meditaatio / rauhottuminen on parasta, mitä itselleen voi tehdä. Aika ajoin löydän itseni myös tekemästä itselleni tärkeitä vapaaehtoistöitä, kuten nyt tämä hieno tapahtuma. Hymyileminen ei maksa mitään, mutta tuo hyvän mielen. Olen myös kolmelle ipanalle (8, 4 ja 1,5 v.) mummo, joten mielikuvitus ei pääse loppumaan, kun heidän kanssaan puuhailee.

Tässä tapahtumassa vedän teille talkootyönä workshopin Kädet edellä -stressinpoistoa samalla verkostoituen. Hymyilevää tekemistä samalla verkostoituen muiden yrittäjien kesken ja samalla oppien helppotekoinen pikastressinpoistohieronta.

Nähdään siis Ellivuoren hienoissa maisemissa – ihana tavata juuri sinut!

Sydämellisesti,
Paula Vaara